Reparation af fortelt

Er du og dine kære også glade for campinglivet og hyggen, det bringer med sig, så ved I hvor vigtigt det er at have pålideligt udstyr. Er der kommet et hul i jeres fortelt og kræver det reparation, så er Sundby Thy Gulvmontering A/S i Snedsted tæt på Thisted et trygt og sikkert valg. Vi sikrer, at dit fortelt altid er tip-top stand, så du kan nyde din campingtur uden bekymringer. 

Vi har gennem mere end 35 år hjulpet mange kunder i og omkring Snedsted, Nykøbing Mors og Hanstholm i Nordjylland. 

Kontakt os

En bred vifte af services

Et fortelt er mere end blot en praktisk del af din campingtur. Det er et opholdssted, der skaber rammerne om hyggelige stunder med familie og venner. Vi hjælper gerne, hvis uheldet er ude.

Vi tilbyder en bred vifte af services, herunder:

  • Reparation af lynlås, teltdug og huller i forteltet
  • Forstærkning af syninger
  • Udskiftning af lynlås
  • Udskiftning af knapper

Vores erfarne team har håndteret mange forskellige skader og ved, hvordan man bedst løser dem. Vi forstår, at ingen skader er ens, og derfor tilpasser vi os til netop din situation. Det er derfor en god ide, at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Bor du langt fra os, kan du med fordel indsende billeder af din skade. Selvom der benyttes post eller fragtfirma, er vi i mange tilfælde langt billigere end dit lokale campingcenter.

Få dit fortelt repareret inden sæsonens start

Vent ikke til sæsonens start med at få repareret dit fortelt. Udnyt den mørke tid til at få det klar, så det er klar til forårets første campingtur. Indlever eller indsend din reparation så snart du har muligheden for det, og vi sørger for at få det klar til dig i god tid.

Vi kan også hjælpe dig med presenninger på mål eller gulvtæppe.

Sådan vasker du dit fortelt

Forbedrer levetiden på dit fortelt med regelmæssig vask. Med tiden bliver ens fortelt beskidt, både indvendig og udvendig, af regn, mudder, græs, sand og insekter. Det er ikke kønt at kigge på samtidig med at det er uhygiejnisk og den hyggelige atmosfære forsvinder. Hertil forringes forteltets levetid kraftigt. 

Det kræver ikke mere end vand, klude og en børste for at holde dit fortelt rent og pænt.

  • Sprøjt forteltet til med vand
  • Børst skidt og snavs af teltet
  • Skyl grundigt som afslutning

Vi anbefaler, at du imprægner dit fortelt for at sikre at det forbliver vandtæt og beskyttet mod vejret.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Har dit fortelt brug for reparation eller udskiftning? Kontakt os i dag for en professionel og pålidelig service. Vi står klar til at hjælpe dig med at sikre, at dit fortelt er i topform, så du kan nyde alle campinglivets glæder uden bekymringer.

Ring til os på telefon 97 93 14 89 eller skriv en til lb@sundby-gulv.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. 

Vi glæder os til at høre fra dig!