Kvalitets linoleumsgulv fra Sundby Thy Gulvmontering

Linoleumsgulv er et naturmateriale, som er fremstillet af træ, kork, linolie, lidt farve og harpiks. Trænger dit hjem, virksomhed eller offentlige institution til nyt gulv, så kan linoleumsgulv være en mulighed grundet dets mange fordele. Sundby Thy Gulvmontering A/S har siden 1988 specialiseret sig i blandt andet linoleumsgulv, og kan tilbyde hele pakken med rådgivning, opmåling og montering til skarpe priser og garanti for kvalitet.

Kontakt os

Hvad er forskellen på linoleumsgulv og vinylgulv?

Flere og flere vælger at få linoleumsgulv og vinylgulv i deres hjem, virksomhed eller i offentlige institutioner. Men hvad er forskellen på linoleumsgulv og vinylgulv egentlig? Det der adskiller vinyl og linoleum fra hinanden er materialet, den måde det monteres på og vinyl kan anvendes i vådrum, hvilket linoleum ikke kan. Kort sagt, vinyl er et blandingsprodukt, hvor linoleum er et naturprodukt.

Linoleumsgulv skræddersyet til dit behov

Hos Sundby Thy Gulvmontering gør vi meget ud af at rådgive vores kunder, så de kan træffe det valg af linoleumsgulv, der er det rette for dem. Vi kommer gerne med inspiration, prøver og en faglig vejledning, så du får det resultat, du drømmer om.
 
5 fordele, når du vælger linoleumsgulv:
 
●     Selvreparerende
●     Miljøvenligt
●     Slidstærkt
●     Lang levetid
●     Forbedre akustikken

Rengøring af linoleumsgulv

Linoleumsgulv er nemt at rengøre og pleje, men der er alligevel lidt fif, der er gode at kende til. Gulvet kan nemt vaskes af i lunkent vand tilsat lidt sæbe specielt til linoleumsgulv eller sæbespåneopløsning. Det er vigtigt at vide, at det frarådes at bruge opvaskemiddel eller brun sæbe.

Hvorfor vælge Sundby Thy Gulvmontering?

Når du vælger os som din lokale samarbejdspartner, får du mere end bare et gulv. Du får en komplet pakke, der inkluderer opmåling, professionel montering og omhyggelig vejledning. Vores dedikerede montører er erfarne i at håndtere projekter både for private, erhverv og offentlige institutioner.
 

  • Professionelt resultat: Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.
  • Komplet pakke: Vi tilbyder opmåling, montering og rådgivning.
  • Erfaring og ekspertise: Vi har hjulpet mange kunder siden vores start i 1988, og har gennem tiden opbygget vores ekspertise til at give det bedste til vores kunder.
  • Pålidelig samarbejdspartner: Tillid er nøgleordet for os, og vores motto er at levere de bedste materialer og den bedste service.

 
Skal vi hjælpe dig med et nyt flot og slidstærkt linoleumsgulv, så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på telefon 97 93 14 89 eller send en mail på lb@sundby-gulv.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.