Båd

Når det gælder din båd, ved vi, at der kræves noget ekstra. En båd er oftest udsat for elementernes slid og påvirkning – uanset om det er i fjord eller på hav. Det er derfor vigtigt, at du vælger en samarbejdspartner, der ved hvad der kræves.
På din båd, kan vores faglærte sejlmagere reparere de fleste skader. Oftest er det langt billigere at lade et sejl reparere, end det er at købe nyt. Vores sejlmageres faglige stolthed, er din sikkerhed for et solidt og smukt udført stykke arbejde.

På din båd, kan vi blandt andet varetage:

  • Reparation af sejl
  • Forstærkning af syninger
  • Ombetrækning af siddeflader
  • Syning af specielle presenninger
  • Syning af beskyttelseskapper til elektronik

Ikke to skader er ens. Det er derfor en god ide, at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Bor du langt fra os, kan du med fordel indsende billeder af din skade. Selvom der benyttes post eller fragtfirma, er vi i mange tilfælde langt billigere end dit lokale sejlsportscenter.

Vent ikke til sæsonens start, med at få repareret dit udstyr. Udnyt den mørke tid og undgå ventetid. Indlever eller indsend din reparation så snart du har muligheden for det – så har vi det klar, inden du skal på forårets første sejltur.

Husk vi udfører alle opgaver direkte til private, såvel til erhvervskunder.